Brev från ordförande 2021-08-22 20:00:00

Göteborg 1 juli 2021
Bästa GTS-medlem!
Efter en ganska kall vår kom juni äntligen med lite varma dagar och nu får vi hoppas att sommaren kommer ordentligt.
Nu börjar även corona-restriktionerna minska och efter sommaren hoppas vi kunna återgå till mer vanliga mötesformer. Styrelsen träffades fysiskt för ett par veckor sedan efter drygt sju månaders uppehåll. Väldigt trevligt att ses! Under dessa månader är det digitala möten som gällt. Som ni vet har vi under våren även haft tre digitala allmänna möten och det har varit väldigt roligt se så stort deltagande med drygt 50 medlemmar vid varje tillfälle. Jag och övriga styrelsen hoppas nu att få se er även i våra lokaler på Erik Dahlbergsgatan 9.
Styrelsen har beslutat att det även fortsättningsvis ska finnas möjlighet att delta på distans för de medlemmar som av olika anledningar inte kan delta fysiskt. Har du vid något tillfälle inte möjlighet att närvara fysiskt ska du kunna koppla upp dig digitalt.
I övrigt så pågår det ständiga underhållsarbetet på våra fastigheter som vanligt och även renovering av vissa lägenheter, där nya hyresgäster flyttar in. Och nu ska även den länge uppskjutna renoveringen av Munhålans källarplan påbörjas.
Vi tror även att vi vågar planera för höstens allmänna möten. Det första är vårt traditionella kräftkalas och är tänkt att äga rum den 27 augusti. Separat inbjudan kommer att skickas ut senare i sommar.
Därefter följer nästa allmänna möte den 30 september, då vi planerar att hylla vår Elanderpristagare Claes Reit.  Claes kommer att hålla sin pristagarföreläsning och vi i styrelsen planerar för ett möte med lite extra fest.
Med dessa rader vill jag och övriga styrelsen önska dig och alla GTS-medlemmar en riktigt härlig sommar och välkommen tillbaka till våra lokaler i augusti.
Ta hand om dig. Ha det gott!
Bästa hälsningar
Margaretha Lindqvist  ordförande GTS