Vårfesten, en härlig avslutning på säsongen 2014-05-09

Över 70 gäster kom till GTS vårfest den 9 maj, 2014.

I vackert majväder samlades deltagarna på innergården till GTS´s fastighet för mingel med bohuslänsk havtorndrink och härligt tilltugg.

Trubaduren Michael Abrahamsson underhöll. Förutom GTS-medlemmar med respektive hade även ett antal deltagare i Jan Lindhesymposiet från olika delar av världen hörsammat inbjudan. När solen försvann från innergården drog sällskapet sig upp till GTS´s festvåning där Frida och Peter hade dukat upp ett härligt buffébord i biblioteket med allt ifrån lax- och sparristårta, västerbottenpaj, sallader och ostbrickor till ölkokta havskräftor mm. Till detta serverades öl och vin. Stämningen steg ytterligare när Anna Bogren drog igång en allsång.

En av gästerna, Kaspar Wohlfart, parodontolog från Oslo, ställde sig på en stol och med gester fick oss alla att sjunga med i en festlig sång. Sedan sjöng en grupp tandläkare från Stockholm. Ove Sjöström bidrog också med ett uppskattat framträdande. Anette Wennström sjöng tillsammans med Anna ”Så lunka vi så småningom” från Bellmans repertoar. Därefter blev det en musikfrågetävling där de två trubadurerna spelade 10 melodier där gästerna skulle gissa namnet på sången och/eller personen förknippad med melodin. Efter kaffet med härlig chokladtårta och jordgubbar blev det dans till gitarrmusik av Michael Abrahamsson, som senare även agerade DJ, tills deltagarna mätta, upprymda och storligen belåtna gav sig hemåt i vårnatten.